De toekans

Onze nestouders 10 september 2011

Dit schooljaar hebben we twee nestouders!

Heb vragen, ideeën, suggesties, opmerkingen,… dan kan je steeds terecht bij:

  • Katrien,  mama van Jasper en Maarten

Dag mama’s en papa’s,

Ik ben Katrien, mama van Thomas, Maarten, Jasper en Sander.  Samen met Marleen ben ik dit jaar nestouder van de Toekans bij Barbara.

Ik wil graag Barbara en haar nest helpen waar mogelijk.  Hebben jullie zin/en of tijd om deel te nemen aan bepaalde activiteiten, uitstappen laat dan gerust jullie mailadres of GSM nummer achter.  Jullie mogen mij ook altijd aanspreken of contacteren per mail: k.rau@hotmail.com.

 

Groetjes,

Katrien (nestouder)

  • Marleen, mama van Arthur en tante van Bjarne

Dag beste ouders, grootouders,…

Via deze brief wil ik mij voorstellen. Enkele ouders zullen mij misschien wel kennen, maar er zijn altijd ouders die ik bijna niet of zelfs nooit zie, dus vandaar deze brief.

Ik ben Marleen Barbaix, de mama van Arthur (9j) en Vincent (13j) Debacker en de tante van Bjarne (10j) Debacker. Ik ben dit jaar deeltijdse “nestouder” van juf Barbara haar klas. Ik probeer juf  Barbara en haar klas zoveel mogelijk te helpen waar kan. Maar mijn taak is niet alleen de klas en de juf te helpen, maar ook jullie te helpen. Jullie kunnen namelijk altijd bij mij terecht met problemen, vragen of bedenkingen over de school, uitstappen, over jullie kindjes,…. Ik zal dit dan samen met de  juf bespreken indien nodig. Je kan natuurlijk ook altijd bij Barbara zelf terecht. Maar je mag ook altijd gewoon even een babbeltje met me slaan zonder dat er problemen of  vragen zijn.

Ik ben dit jaar ook nestmama van de meeuwen (juf Sofie bovenbouw) en ik ben ook weer tafelmama in het 2 de en 3 de leerjaar.

In mijn vrije dagen zie je me dus regelmatig op school rond lopen, maar ik heb daarbuiten ook een fulltime job. Ik ben verpleegkundige en doe vast nachtwerk op de heelkunde / interne dienst in het Jan Palfijn en dit reeds 16 jaar. In mijn vrije tijd probeer ik te sporten en te tuinieren, maar het grootste deel van mijn tijd gaat naar de voetbal van mijn zonen. Samen met mijn twee zonen, onze  katten (Louis en Marie) en onze visjes wonen wij in Drongen.

Als er nog vragen zijn, stel ze dan gerust.

Mama Marleen

Advertenties
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s